.

divendres, 5 de desembre del 2008

Trup de Nassos a Gàmbia i Senegal

Com ja acostuma a passar amb aquestes coses, entre fer les maletes a darrera hora i els inevitables problemes d'abans de marxar, doncs ens va quedar pendent de fer el més important. Explicar-vos que marxàvem de nou a portar somriures arreu del món. Aquest cop, cap a Gàmbia i Senegal.

Però com diuen els homens agenciats, més val tard que mai, doncs som-hi que ja hi som. La matinada del diumenge, en Joanfu, la Glòria, en Jaume, l'Eudald, en Bascu i l'Enric hem agafat un avió que ens ha portat cap a Banjul, capital de Gàmbia d'on hem marxat cap a Kolda, el nostre centre neuràlgic d'operacions d'aquests dies. La intenció? Fer arribar el nostre espectacle als pobles que han sigut el punt de partida dels nous celonins.

Durant els propers set dies, els components de Trup intentaran conèixer, entendre, gaudir i fer arribar el somriure i la il·lusió als nens i nenes de les poblacions de Kolda, Jaramadina, Jakaly, Jakaly Madina, Misira i Dyabougou Moussa.

Amb aquest projecte, Trup de Nassos tanca la seva activitat d'aquest any 2008 que els ha portat a Guatemala, Oujda, El Salvador i Gàmbia-Senegal.

Us mantenim informats.